Karayazı Barkod Sticker Etiket

Karayazı Barkod Sticker Etiket
Karayazı Barkod Sticker Etiket

Karayazı Barkod Sticker Etiket +90 532 571 23 84

Karayazı Barkod Sticker Etiket firması olan Truva Etiket olarak uzman teknik personel, borkod sticker etiket tasarımcılarımız, geniş makina parkuru ve güleryüzlü sevkiyat ekibimizle borkod sticker etiket imalatı imalatı işlerinizi yapmaktayız.

Karayazı Barkod Sticker Etiket imalat firması olarak her ne kadar üretim yerimiz İstanbul/Güngören’de olsa da iletişim kanallarımızdan anlaşmamız halinde Türkiye’nin her yerine barkod sticker etiket imalatı yapmaktayız.

Barkod etiket; satışa sunulan her ürünün, stok kaydının bilinmesi ve kayıtlara geçilmesi için ihtiyaç duyulan etiket türüdür. Perakende sektöründe, ürün bilgilerinin kayıt altında tutulması hayati önem taşımaktadır. Bir ürünün fiyatı, referans numarası, stok kaydı gibi tüm bilgiler, ürünün barkod numarası içindedir. Ürünlerin düzenli bir şekilde kaydedilmesine olanak barkod sticker, üretici ve satıcı firmalar tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Barkod Sticker Ölçüleri

Barkod sticker ölçülerinin seçimi, kullanılacak alan ve ürüne bağlı olarak gerçekleşir. Bu tercihte ilk belirleyici kriter, tabi ki etiketin yapıştırılacağı alandır. Buna bağlı olarak farklı barkod etiket ölçüleri bulunmaktadır. Milimetre cinsinden ifade edilen barkod etiket ölçüleri, en küçük boyutlardan başlayarak 30×20 mm, 35×25 mm, 40×20 mm, 50×20 mm, 40×40 mm, 60×25 mm,… gibi pek çok farklı boyutlandırma seçeneğine sahiptir. Kare ve dikdörtgen gibi farklı şekillerde ve dilediniz ölçülerde üretilebilir.

Karayazı Barkod Sticker Etiket İmalatı ve Çeşitleri

Barkod sticker çeşitleri, genel anlamda 2 ana gruba ayrılır;

Karayazı Kâğıt bazlı barkod sticker:  Kuşe etiket, lamina termal etiket, floresan etiket, termal karton etiket ve benzeri etiketler kağıt bazlıdır. Bu etiketlerin ortak özelliği kağıt olması ve yırtılabilir olmasıdır. Piyasada kağıt olarak en çok tüketilen kuşe ve termal etiket türleridir.

Karayazı Plastik bazlı barkod sticker: Opak etiket, mat etiket, silver mat etiket, demirbaş etiketi, güvenlik etiketi ve benzeri etiketler plastik etiketlerdir. Bu etiketlerin ortak özelliği plastik olması ve esneyebilir olmasıdır. Piyasada plastik olarak en çok tüketilen opak etiket ve demirbaş etiket türleridir.

Truva Etiket olarak, değer ve hizmet açısından en iyisini sunmaya kararlıyız. Başarılı bir işin anahtarının müşteriyi ilk sıraya koymak olduğuna inanıyoruz. Uygun fiyatlar, kusursuz hizmet vermeden hiçbir şey ifade etmez. Bu nedenle beklentilerinizi aşmak için her zaman çok çalışıyoruz. Firmamız kurulduğu günden bu yana etiket sektöründe en kaliteli hizmetleri sunmaktadır. Barkod sticker üreticisi arıyorsanız Truva Etiket ile iletişime geçebilirsiniz. İstediğiniz ebatlarda barkod etiketleri firmamızda bulabilirsiniz.

Karayazı Kuşe etiket: En çok üretilen ve en fazla kullanılan etiket türüdür. Kendinden yapışkanlı olup yapışkan özelliği son derece kuvvetlidir. Kuşe etiket çeşitlerini yapıştıkları yerden çıkarmak neredeyse imkansız denilebilir. Her sektörde rahatlıkla istifade edilebilir. Yüzeyi pürüzsüz yapıda olup barkod yazıcı baskıları kalıcı ve parlak olmaktadır. Mat kuşe ve parlak kuşe olarak kendi içinde türleri vardır. Dış etkenlere orta seviyede dayanıklı olup baskılarında solma ve deforme yaşanmaz.

Karayazı Şeffaf etiket: Adından da anlaşılacağı üzere bu etiket türünün en temel özelliği şeffaf olmasıdır. Bu yönüyle şeffaf etiket ardındaki yüzeyi kapatmaz. Hammaddesi plastik olup ısıya, suya ve neme dayanıklıdır. Yırtılma, esneme yapmaz. Termal transfer yöntemiyle baskı yapılabilir.

Karayazı Rulo etiket: Bu etiket türü adını rulo şeklinden alır. Barkod yazıcılara uygun üretilmektedir. Özel kesim ölçülere sahiptirler. Kendi içerisinde kağıt bazlı rulo etiket ve plastik bazlı rulo etiket çeşitleri bulunur. Rulo etiket hemen bütün endüstriyel alanlarda kullanılabilir.

Karayazı Termal etiket: Bu tür etiketler barkod yazıcılarda kullanılmaktadır. Ribbon kullanılmadan baskı yapılan termal etiketler termal bir tabakaya sahiptir. Isıya, neme ve dış ortamlara orta seviyede dayanıklıdır. Kendi içinde eko termal, semi termal ve lamine termal olarak üçe ayrılır. Eko termal etiketler daha çok bakliyat, kuru gıda alanında, semi termal etiketler teksti sektöründe; lamine termal ise gıda sektöründe öne çıkar.

Karayazı Opak etiket: Aynı zamanda opak PP etiket olarak da adlandırılır. Plastik bazlıdır. Sert yapıya sahiptir. Materyali gereği opak etiket neme, suya, ısıya ve dış ortam kullanımına dayanıklılık gösterir. Esneme yapmaz ve çok baskılanmadığı sürece yırtılmaz. Termal transferle baskılanabilir. Raf ömrü uzun, kullanım alanı geniş, baskı kalitesi üst seviye etiketlerden birisidir.

Karayazı Silver etiket: Metalize etiketler olarak da adlandırılan bu etiketlerin üst yüzeyi metalik gri ya da altın yaldız boyaya sahiptir. Yüzeyinde parlak ve yırtılmaz bir hammadde kullanılır. Özellikle sanayi etiketlerinde tercih edilir. Ribbon baskısına uygundur. Zarif ve şık bir görünüme sahip oldukları için ilk bakışta dikkat çekerler.

Baskılı etiket; İstenilen yazı ve görsel baskısı yapılabilmektedir. Burada önemli olan, baskılı etiket kullanımının ne amaçla yapılacağına karar vermenizdir. Bunu net bir şekilde belirlediğinizde etiketlerin sayısı, boyutu ve üzerine yapılacak baskıyı da bu karara göre tasarlayıp en ekonomik çözümü elde edebilirsiniz.

Karayazı Barkod Sticker Etiket,Karayazı Kuşe Barkod Sticker Etiket,Karayazı Şeffaf Barkod Sticker Etiket,Karayazı Rulo Barkod Sticker Etiket,Karayazı Termal Barkod Sticker Etiket ,Karayazı Opak Barkod Sticker Etiket,Karayazı Silver Mat Barkod Sticker Etiket, Karayazı baskılı barkod sticker etiket imalatı yapmaktayız.